Získat u banky půjčku není vždy zrovna snadné, a navíc to mnohdy zabere spoustu času, ať už se jedná o vyřizování, komunikaci, dokládání, nebo sáhodlouhé čekání na schválení. Výhodou nebankovních společností je především rychlejší získání úvěru, na který dosáhne téměř každý. Jaké jsou možnosti, a která bude nejlepší právě pro vás?

průčelí banky

Americká hypotéka bez doložení příjmu a registru

Hypotéka bez příjmu je úvěr určený výhradně pro podnikatele, není tudíž vhodný pro spotřebitelské účely. Jedná se tedy o peníze, které vám nebankovní společnost půjčí k podnikatelským účelům. V tomto případě nikdo neřeší vaše záznamy v registru dlužníků, za které mnohdy třeba ani sami nemůžete. Mohl vám jen zákazník pozdě zaplatit, nebo se stal účetní omyl, který jste vyřešili až příliš pozdě. Nikdo také nebude ověřovat vaše příjmy, pokud budete schopní splácet. Tento druh úvěru můžete použít pro jakékoliv firemní účely, tedy třeba rozvoj podnikání, splátky exekucí, nebo třeba ke konsolidaci půjček. Jedná se o úvěr s dlouhou dobou splatnosti, a jediné co potřebujete, je mít nemovitost, kterou se můžete zaručit. Nemovitost bude podrobena finančnímu odhadu, z jehož výsledku pak můžete získat půjčku do výše 50-70%.

potřesení rukou

Americká hypotéka

Americká hypotéka je forma spotřebitelského úvěru, který je snadno dostupný, a za podmínek podobných těm bankovním. Je zde výhodná vysoká tolerance vůči vašim záznamům v registru, a ani posuzování vašich příjmů není tak přísné, jako tomu bývá u bankovních hypoték. Americká hypotéka má podmínky podobné klasické hypotéce, avšak jedná se o úvěr, který můžete použít na cokoliv, od koupi auta, konsolidaci půjček, nebo na rekonstrukci domu. Nejlevnější americká hypotéka nabízí úrok už od 4% ročně, ta klasická pak od 6,9%. Doba splácení záleží samozřejmě na výši splátek, a vašem věku, je zde ale možnost splácet až 30 let. Ručíte opět svojí nemovitostí, nebo nemovitostí spolužadatele, a po krátkém vyplnění dotazníku začnete jednat s pracovníky společnosti.

Kde žádat o nebankovní úvěr?

Nebankovní úvěry nabízejí nebankovní společnosti, mezi nimiž je jednou z nejdůvěryhodnějších právě společnost Nebankovní hypotéky.